Pasta fresca enrotllada amb verdures i gambes
Ingredients:
- 1 paquet de pasta fresca (cintes o tagliatelle de un o dos colors)
- 250 gr de cebes
- 75 gr de pebrot verd
- 200 gr de carbassó
- 1 cullerada de salsa de soia
- 3 tomàquets vermells (de pera)
- 2 grans d'all laminats
- Sal i sucre
- Un raget d'oli
- 12-16 cues de gambes pelades
- Oli, sal i pebre
- 1 cullerada de pinyons torrats
- 6-8 fulles d'alfàbrega laminades fines
- 4-5 cullerades d'oli
- Flocs de formatge de Parma
- Fulles d'alfàbrega
Preparació:
Blanquejar els tomàquets, retirar-ne la pell, llavors i suc i tallar-los a tires. Disposar-los en una safata de forn, amanir-los amb els alls, sal, sucre i un raig d'oli i entrar-los al forn a 120º de temperatura fins que quedin confitats, retirar-los i reservar-los.
Tallar brunoise i per separat les cebes, pebrot i carbassó
Posar una mica d'oli en una paella o wok i primer de tot sofregir tot remenant sovint, la ceba fins que sigui transparent, afegir-hi el pebrot seguir durant uns minuts més i a continuació agregar-hi el carbassó, condimentar i a foc viu i en moviment seguir fins que aquest sigui cuit però grenyal , regar amb la salsa de soia i donar-li unes girades.
Dividir-ho en 4 parts iguals i reservar.
Bullir la pasta en aigua abundant assaonada, escórrer-la i refrescar-la. Dividir-la en 4 parts iguals (aprox.125 gr c/u) i passar cada part de pasta estirada al llarg damunt d'un drap de cuina
Per servir, es pot emplatar en una safata o bé individualment.
Servir tot seguit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada