"Tarta Tatin" de poma molt senzilla de fer
Ingredients:
- 3 -4 pomes, reinetes o golden (600 gr aproximadament)
- 30 g de mantega
- 80 gr de sucre
- Un polset de canyella en pols
- 1 paquet de pasta de full rodó (pot ser comercialitzada)
- Sucre per caramel·litzar (optatiu)
Engreixar un motlle de 22 cm amb la meitat de la mantega i empolsinar el fons amb 40 gr de sucre.
Pelar les pomes i tallar-les a rodanxes de la mida que es visualitza a la foto
Entapissar el fons del motlle amb làmines de poma, empolvorar amb canyella i la meitat del sucre, una capa més de poma, la resta de sucre i la mantega fosa. Reservar a la nevera.
És un pastís deliciós i molt fàcil de fer
Com podeu veure, es pot fer amb qualsevol motlle que sigui apte per anar al forn i de la mida indicada. Jo he fet servir una paella d'acer inoxidable i m'ha anat molt bé.
Si la pasta queda ben cruixent, jo la prefereixo tal com queda, sense caramel·litzar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada