Pastís de bacallà amb pasta de full
Ingredients:
- 1 planxa de pasta de full rectangular
- 200 g de bacallà dessalat
- 1 iogurt natural
- 1 terrina de Creme Fraîche o formatge cremós
- 1 gra d'all picat
- Julivert trinxat
- 3 ous
- Sal, pebre i nou moscada
- 1/2 culleradeta de farina d'arròs
- 20 g de formatge de Parma ratllat
Elaboració:
Afinar una mica la pasta de full i revestir un motlle rectangular o rodó
Escórrer molt bé el bacallà i tallar-lo a daus grossos. Passar a un bol els ous, el iogurt, la Creme Fraîche, el bacallà, 1/2 culleradeta de farina d’arròs, el julivert picat i condiments i triturar amb el braç elèctric o TM 6-7 segons a velocitat 5 i tot seguit abocar damunt del motlle preparat.
Empolsinar amb el formatge ratllat.
Enfornar a 190º durant 30 – 35 minuts o fins que la pasta sigui cuita i la superfície daurada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada