dimecres, 23 de febrer del 2022

Pastís de bacalla amb pasta de full

 





Pastís de bacallà amb pasta de full


Ingredients:

  • 1 planxa de pasta de full rectangular
  • 200 g de bacallà dessalat
  • 1 iogurt natural
  • 1 terrina de Creme Fraîche o formatge cremós
  • 1 gra d'all picat
  • Julivert trinxat
  • 3 ous
  • Sal, pebre i nou moscada
  • 1/2 culleradeta de farina d'arròs
  • 20 g de formatge de Parma ratllat



Elaboració:

Afinar una mica la pasta de full i revestir un motlle rectangular o rodó



Escórrer molt bé el bacallà i tallar-lo a daus grossos. Passar a un bol els ous, el iogurt, la Creme Fraîche, el bacallà, 1/2 culleradeta de farina d’arròs, el julivert picat i condiments i triturar amb el braç elèctric o TM 6-7 segons a velocitat 5 i tot seguit abocar damunt del motlle preparat.


 Empolsinar amb el formatge ratllat.




Enfornar a 190º durant 30 – 35 minuts o fins que la pasta sigui cuita i la superfície daurada.








Servir tèbia amb una amanida verda.




Un entrant, primer plat o sopar rapit i bo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada