dimecres, 16 de febrer del 2022

Truita de porros i albergínia

 



Truita de porros i albergínia

Ingredients:
  • 3 cullerades d'oli
  • 2 albergínies (400 g)
  • 100 g de porro (pes net)
  • Sal, pebre i un polset de sucre
  • 4 ous

Elaboració:

Pelar i tallar a daus de 2 cm les albergínies. Retirar les 2-3 capes externes del porro i tallar-lo igualment a daus petits.
Passar les albergínies a un recipient apte pel microones, tapar i programar-lo a màxima potència 5 minuts, donar-les-hi unes girades i segons la potència del ww programar uns 5 minuts més. Retirar i escórrer-les.



Mentrestant, passar l'oli a una paella de parets altes, incorporar-hi el porro, assaonar amb sal i un pessic de sucre, tapar i confitar a foc mitjà uns 7-10 minuts sense deixar que prengui color. Afegir-hi les albergínies, condimentar amb sal i pebre, tapar i seguir la cocció a foc mitja uns 12-15 minuts més remenant de tant en tant.


Passar 4 ous a un bol, assaonats i batre'ls, afegir-hi la preparació anterior i mesclar.



Posar un fil d'oli en una paella antiadherent de 22-24 cm i quallar la truita a gust.

Servir calenta  i decorar-la amb uns xips de pell d'albergínia cruixents.




Xips d'albergínia

Tallar a tires fines la pell d'albergínia i fregir-los en oli abundant i a foc mitjà fins que siguin cruixents. Passar-los damunt de paper absorbent i reservar-los fins al moment de servir la truita per evitar que perdin la seva textura cruixent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada