Amanida de patates noves estil alemany
- 600-700 de patates pelades i tallades a rodanxes d'1/2 cm
- 1 cullerada de vi blanc
- 2 cullerades d'oli i sal
- 2 – 3 cogombres en conserva tallats a quadrets
- 2 ous durs
- 2 cullerades de mostassa a l'antiga
- 4 cullerades de maionesa
- 1 iogurt natural
- 2 cullerades de ceba tendra molt picada
- 2 cullerades de julivert picat
- 2 cullerades de cebollí picat
- Una mica de llet freda si la salsa resulta massa densa (optatiu)
Preparació:
Es una recepta que ús podria dir que no necessita gaires explicacions, simplement s'han de coure les patates un cop tallades al vapor, bullir els ous 12 minuts, pelar-los i tallar-los en quatre i picar la seva i aromàtics.
Disposar les patates calentes en una safata, amanir-les amb sal, el vi i les dues cullerades d'oli.
Barrejar en un bol la maionesa, iogurt, mostassa i agregar-hi la ceba, cogombres, julivert i cebollí, mesclar, comprovar la condimentació i tot seguit, distribuir-la damunt de les patates, decorar amb els ous i acabar amb una mica de cebollí picat.
A aquesta amanida s'hi pot incorporar, salsitxes de Frankfurt prèviament bullides un parell de minuts i després tallades a rodanxes o tiretes de salmó fumat i una mica d'anet picat o amb gambetes cuites pelades.
De totes maneres amb la base proposta podeu anar variant de gust, incorporant l'ingredient que més us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada