SALMÓ SALUDABLE I RÀPID DE FER
Ingredients: (2 persones)
Emulsionar molt bé l'oli, soia, mel i pebre.
- 2 supremes de salmó de 125-150 g c/u
- 1 cullerada d'oli
- 2 cullerades de salsa de soia baixa en sal
- 1 cullerada i mitja de mel
- Pebre
- La part blanca d'un porro tallat a juliana fina
- Oli, 10 g de mantega, sal, pebre i un pessic de sucre.
- 1 full de paper de forn
Preparació:
Disposar els dos talls de salmó sobre la meitat del paper de forn, condimentar-les molt lleugerament i amanir-les amb l'emulsió preparada, abatre l'altra part del paper i tancar les vores.
Enfornar a 180° durant 8 minuts
Mentrestant, posar dues o tres cullerades d'oli i la mantega en una paella o cassó i fregir la juliana de porro tot remenant-lo sovint fins que prengui una mica de color i amb la textura un xic cruixent. Reservar.
Per servir disposar el salmó en una safata o en plats individuals, amanir-lo amb el suc de la cocció recuperat i emulsionat de nou i coronar-los amb la juliana cruixent de porro.
Enfornar a 180° durant 8 minuts
Repetir el procés segons els comensals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada