divendres, 13 de gener del 2023

Salmó saludable i ràpid de fer

 




SALMÓ SALUDABLE I RÀPID DE FER 

Ingredients: (2 persones)
  • 2 supremes de salmó de 125-150 g c/u
  • 1 cullerada d'oli
  • 2 cullerades de salsa de soia baixa en sal
  • 1 cullerada i mitja de mel
  • Pebre
  • La part blanca d'un porro tallat a juliana fina
  • Oli, 10 g de mantega, sal, pebre i un pessic de sucre.
  • 1 full de paper de forn

Preparació:

Emulsionar molt bé l'oli, soia, mel i pebre.


Disposar els dos talls de salmó sobre la meitat del paper de forn, condimentar-les molt lleugerament i amanir-les amb l'emulsió preparada, abatre l'altra part del paper i tancar les vores.


Enfornar a 180° durant 8 minuts




Mentrestant, posar dues o tres cullerades d'oli i la mantega en una paella o cassó i fregir la juliana de porro tot remenant-lo sovint fins que prengui una mica de color i amb la textura un xic cruixent. Reservar.




Per servir disposar el salmó en una safata o en plats individuals, amanir-lo amb el suc de la cocció recuperat i emulsionat de nou i coronar-los amb la juliana cruixent de porro.




Repetir el procés segons els comensals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada