Pit de pollastre amb salsa Teriyaki
Ingredients:
- 2 pits de pollastre tallats a trossos o tires regulars de 5-6 cm
- 1 cullerada de gingebre ratllat
- 2 grans d'all molt trinxats
- 2 cullerades de mel de romaní o acàcia
- 4 cullerades de salsa teriyaki
- El suc de mitja llimona
- 100 cc de brou fluix o aigua
- Farina de blat de moro (Maizena)
- Oli
- Sèsam
- Rodelles de la part verda de la ceba tendra (optatiu)
Preparació:
Tallar el pollastre condimentar-lo MOLT lleugerament i enfarinar-lo amb la Maizena
Posar oli en una paella i fregir per tandes el pollastre, passar-lo damunt de paper absorbent i reservar.
Abocar tot seguit a una safata calenta, empolvorar amb el sèsam torrat i les anelles de ceba i cap a taula!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada