dilluns, 15 de maig del 2023

Pit de pollastre amb salsa Teriyaki

 







Pit de pollastre amb salsa Teriyaki




Ingredients:
  • 2 pits de pollastre tallats a trossos o tires regulars de 5-6 cm
  • 1 cullerada de gingebre ratllat
  • 2 grans d'all molt trinxats
  • 2 cullerades de mel de romaní o acàcia
  • 4 cullerades de salsa teriyaki
  • El suc de mitja llimona
  • 100 cc de brou fluix o aigua
  • Farina de blat de moro (Maizena)
  • Oli
  • Sèsam
  • Rodelles de la part verda de la ceba tendra (optatiu)


Preparació:


Tallar el pollastre condimentar-lo MOLT lleugerament i enfarinar-lo amb la Maizena





Posar oli en una paella i fregir per tandes el pollastre, passar-lo damunt de paper absorbent i reservar.



Escalfar una paella o cassola amb 3 cullerades d'oli, el gingebre i l'all trinxat i just quan desprenguin l'aroma (sense color) afegir-hi la mel i remenar sense parar fins que comenci a bombollejar, incorporar-hi tot seguit, la salsa Teriyaki, el suc de llimona i el brou o aigua i a foc suau mantenir l'ebullició tot remenant fins que la salsa evapori quasi a la meitat, afegir-hi el pollastre i continuar remenant foc mitjà perquè tot ell s'impregni de la salsa i alhora s'escalfi.




Abocar tot seguit a una safata calenta, empolvorar amb el sèsam torrat i les anelles de ceba i cap a taula!




Es pot acompanyar amb arròs blanc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada