Pastissets de poma amb bescuit quatre quarts
Ingredients:
Per 8 peces individuals de 80 cc de capacitat
- 1 poma golden grossa
- Un fil d'oli
- 10 g de mantega
- 1-2 cullerades de sucre
- 60 g de mantega pomada
- 60 g de sucre llustre
- Un polset de sal
- 60 g d'ou batut
- Ratlladura de llimona
- Vainilla
- 60 g de farina tamisada
- 1 culleradeta d'impulsor (Royal)
Preparació:
Pelar la poma, partir-la per la meitat, retirar el cor, tallar-la en 4 i tot seguit en 8 i 16 grills iguals.
Posar un fil d'oli en una paella, afegir-hi els grills de poma i mantenir-los a foc mitjà i sense deixar de remenar durant 3-4 minuts, incorporar-hi el sucre i la mantega, caramel·litzar, retirar i reservar.
Esponjar amb el batedor elèctric la mantega i el sucre, afegir a INTERVALS I MOLT A POC A POC L'OU sense deixar de treballar amb el batedor, les aromes i finalment amb una espàtula i delicadament la farina i el llevat fins que quedi amalgamada.
Passar a una mànega i distribuir el batut damunt de la poma anteriorment preparada
Enfornar a 180° uns 15 minuts, retirar del forn, deixar-los reposar 5 minuts i després i encara calents desemmotllar-los. Un cop freds pinzellar-los amb gelatina especial per napar pastissos (optatiu)
Servir-los com a postres acompanyat d'un gelat de vainilla, per berenar, o per prendre el cafè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada